Things to do Notitieblok bedrukken

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzig
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Wilt u uw relaties eens écht verrassen? Laat dan een Things to do notitieblok bedrukken met uw logo of andere reclame-uiting. Een leuk aardigheidje, waar uw klant of andere relatie echt iets aan heeft. Wie heeft er nu niet dagelijks een To-do-lijst om af te werken? Met een gepersonaliseerd Things to do notitieblok herinnert u uw relaties aan uw bedrijf, elke keer als ze een vinkje plaatsen op hun lijst! Ontdek hoe voordelig u deze premiums bij Leoprinting kunt laten bedrukken.

Gepersonaliseerde geschenken voor elke branche
Een Things to do notitieblok is eigenlijk in te zetten in elke beroepsgroep. Bent u op zoek naar een relatiegeschenk voor een specifieke markt? Voor bedrijven in de medische wereld, of in de bouw bijvoorbeeld? Leoprinting weet voor elke markt precies welke relatiegeschenken op dit moment in trek zijn. We verrassen u graag met originele ideeën voor uw branche! Ook voor advies over de optimale grafische vormgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten helpen u graag het ideale relatiegeschenk te kiezen en te ontwerpen!

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag
Kiest u voor Leoprinting, dan kiest u niet alleen voor kwaliteit, u kiest ook voor een snelle afhandeling van uw aanvraag. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan voor het bedrukken van Things to do notitieblokken, dan hebt u binnen 24 uur een reactie van ons verkoopteam. Wilt u een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel ons dan gerust op 072-7112998. Onze professionals wisselen graag met u van gedachten over nieuwe manieren om uw bedrijf op de kaart te zetten!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief