Memobox met z-notes bedrukken

Kies de samenstelling van je product

Dit product is op aanvraag Dit product is op aanvraag
Formaat 80 x 80 x 80 mm
Bedrukking vellen 1 kleur
Stel je product verder samen
Sluiten
Bedrukking verpakking 1 kleur
Bevestig keuzes
Bedrukking verpakking 1 kleur wijzigen
Aantal 2500 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
500 Prijs op aanvraag
1,000 Prijs op aanvraag
2,500 Prijs op aanvraag
5,000 Prijs op aanvraag
10,000 Prijs op aanvraag
25,000 Prijs op aanvraag
50,000 Prijs op aanvraag
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Een memobox met z-notes laten bedrukken? Dat doet u natuurlijk bij Leoprinting! Deze handige boxjes zijn een aanwinst voor ieder kantoor. De memobox is standaard gevuld met meer dan 300 memoblaadjes van 9,5 bij 9,5 cm. Daarnaast zitten er aan de zijkant handige zelfklevende z-notes. De memobox wordt enkelzijdig fullcolour bedrukt en voorzien van een hoogglanzende UV-lak laag. Iets voor uw bedrijf? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

Zet uw bedrijf op de kaart
Een memobox met z-notes is dé manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Wie heeft er nu geen memobox op de hoek van zijn bureau staan? Door het langdurige gebruik van memoboxen vormen ze het perfecte relatiegeschenk. Uw klant zal met plezier aan uw samenwerking terugdenken, iedere keer als hij een notitie maakt! En door de handige z-notes zal dit memoblok het standaard memoblok al snel vervangen. Liever een ander type memobox? Ons assortiment bevat veel verschillende varianten.

Gratis advies over ontwerp
De dienstverlening van Leoprinting gaat verder dan het simpelweg bedrukken van memoboxen. Als specialist in het verzorgen van bedrijfscommunicatie denken we graag met u mee. Over het ontwerp van een gepersonaliseerde memobox met z-notes, of over de keuze van het juiste relatiegeschenk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, en ontdek wat Leoprinting voor uw organisatie kan betekenen!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief