Memobox met pen bedrukken

Kies de samenstelling van je product

Dit product is op aanvraag Dit product is op aanvraag
Formaat 130 x 90 mm
Aantal vellen 25
Stel je product verder samen
Sluiten
Bedrukking vellen 1 kleur
Bevestig keuzes
Bedrukking vellen 1 kleur wijzigen
Stel je product verder samen
Sluiten
Bedrukking verpakking 1 kleur
Bevestig keuzes
Bedrukking verpakking 1 kleur wijzigen
Aantal 2500 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
500 Prijs op aanvraag
1,000 Prijs op aanvraag
2,500 Prijs op aanvraag
5,000 Prijs op aanvraag
10,000 Prijs op aanvraag
25,000 Prijs op aanvraag
50,000 Prijs op aanvraag
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Memobox met pen bedrukken
Op zoek naar leuk promotiemateriaal voor uw bedrijf? Bij Leoprinting kunt u nu een memobox met pen laten bedrukken in uw eigen huisstijl. Een origineel cadeau voor relaties of voor potentiële klanten! Ook als een memobox met pen niet helemaal past bij uw bedrijf, heeft Leoprinting tal van alternatieven. Denk eens aan een tissuebox laten bedrukken, of een mooi notitieblok! Bij Leoprinting vindt u altijd de juiste communicatiedrager voor uw boodschap.

Dé specialist in het bedrukken van relatiegeschenken
Kiest u voor een memobox met pen van Leoprinting, dan kiest u voor de mooiste schrijfwaren van absolute topkwaliteit. En voor gunstige prijzen! Met onze geavanceerde druktechnieken kunnen wij uw bedrijfslogo optimaal naar voren laten komen op ons promotiemateriaal. Al het drukwerk wordt in eigen beheer vervaardigd, waardoor wij de kwaliteit zelf kunnen beheren en flexibel in kunnen spelen op uw wensen. Onze medewerkers staan bovendien altijd voor u klaar met vakkundig advies!

Snel een offerte aanvragen
Interesse in onze memoboxen met pen? Vraag online een offerte aan. Selecteer een product, formaat, uw kleuren en het gewenste aantal en laat uw contactgegevens bij ons achter. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op en doen u een gepast voorstel, compleet met uitgebreide offerte. 

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en het laatste nieuws op het gebied van promotiemateriaal? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief