Memoblok met omslag

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzig
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Een memoblok met omslag is een graag geziene premium op elk kantoor en op elke werkplek. Wie gebruikt er nu niet regelmatig memoblokjes voor een kleine notitie of herinnering? Een memoblok met omslag heeft een groot bedrukbaar oppervlak aan de voorzijde en is dus een uitstekende manier om promotie te maken voor uw bedrijf! Bij Leoprinting kunt u uw memoblokken met omslag nu laten voorzien van de mooiste fullcolour prints. Tegen betaalbare tarieven communiceert u uw boodschap op een uiterst effectieve manier!

Memoblok met omslag online bestellen
Bij Leoprinting maken we het u graag gemakkelijk om gepersonaliseerde relatiegeschenken te bestellen. Met onze overzichtelijke webwinkel kiest u eenvoudig en snel het memoblok dat bij uw organisatie past. U kiest een maat, een oplage en het gewenste aantal kleuren voor uw memoblok met omslag en binnen een paar minuutjes is uw aanvraag verzonden. Wij komen dan binnen 24 uur bij u terug met een offerte, of nemen contact met u op voor verder overleg over de mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact met ons op!
Wilt u persoonlijk advies over het ontwerp van uw memoblok met omslag? Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u te helpen met de communicatie van uw boodschap. Ze weten precies waar uw logo of reclame-uiting het beste tot zijn recht komt. In een persoonlijk gesprek nemen ze graag uw wensen met u door. Bel ons op 072-7112998, of vraag direct een gratis offerte aan op onze website. Dat verplicht u tot niets!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.    Bekijk Sales Promotions

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief