Alle Memoblokken bedrukken

U kiest voor een gepersonaliseerd cadeau, waar uw klanten of relaties echt iets aan hebben. Iedere keer als ze een notitie willen maken, zullen ze aan uw bedrijf denken! Bij Leoprinting vindt u diverse memoblokken, die u op verschillende manieren kunt laten bedrukken. Kies voor zelfklevende memoblaadjes, of verras met een gestanst memoblok. We kunnen alles in ons assortiment stijlvol voor u bedrukken.

En wilt u inspiratie opdoen voor een memoblok dat bij uw stijl past? Kijk dan eens bij de voorbeelden van memoblokken en andere relatiegeschenken, die Leoprinting voor andere klanten realiseerde.

De dienstverlening van Leoprinting omvat veel meer dan bedrukken alleen. We denken graag met u mee over een passend ontwerp, en zoeken steeds nieuwe manieren om uw boodschap in de markt te communiceren. Heeft u leuke, innovatieve ideeën voor een memoblok, of een ander relatiegeschenk? Wij helpen u graag uw huisstijl door te vertalen naar een memoblok of een ander communicatieconcept. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. 

En weet u al precies welk memoblok u wilt laten bedrukken? Vraag dan direct een offerte aan. Binnen 24 uur heeft u een reactie van ons verkoopteam!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief