Kubusblok op pallet

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzig
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Kubusblok op pallet
Met een kubusblok op pallet hebt u een origineel relatiegeschenk in handen. Het is de perfecte give-away voor bedrijven in de logistieke sector, maar ook een verrassend cadeautje voor relaties of potentiële klanten binnen andersoortige bedrijven. Kubusblokken staan altijd in het zicht: iedereen heeft immers wel eens een papiertje nodig voor een snelle aantekening. Uw bedrijf is op deze manier optimaal in beeld!

Naast kubusblokken op pallet bedrukken we bij Leoprinting ook de leukste 3D memoblokken of bijvoorbeeld zelfklevende kubusblokken. Voor elk bedrijf is er een leuke oplossing te bedenken!

De mooiste bedrukkingen
Dankzij de hoogwaardige druktechnieken die Leoprinting hanteert, komt uw ontwerp altijd het beste uit de verf. Zelfs op delicate ondergronden zoals de zijkant van een kubusblok. Bij Leoprinting verwerken we al onze bedrukkingen in eigen beheer. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden, en kunnen we flexibel inspringen op uw wensen. U ontvangt altijd een drukproef vooraf, en pas als u helemaal tevreden bent voeren we uw volledige opdracht voor u uit. Kwaliteit staat bij ons voorop!

Offerte voor kubusblok op pallet
Wilt u graag kubusblokken op pallet laten bedrukken? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze medewerkers en u laten adviseren over leuke ideeën voor uw bedrijf. Denk eens aan een bijzondere kleurstelling of stansvorm, of voeg een pengat toe aan uw kubusblok op pallet. Wij helpen u graag origineel voor de dag te komen!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief