Hotelblokken

Kies de samenstelling van je product

per stuk bij stuks Vanaf € 0,19 per stuk
Formaat A4 (210 x 297 mm)
Aantal vellen 10
Stel je product verder samen
Sluiten
Bedrukking 1/0 (Enkelzijdig 1 PMS-kleur)
Bevestig keuzes
Bedrukking 1/0 (Enkelzijdig 1 PMS-kleur) wijzigen
Aantal 500 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
125 € 1,65
250 € 1,02
500 € 0,71
1,000 € 0,55
2,500 € 0,45
5,000 € 0,42
10,000 € 0,41
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Hotelblok bedrukken

Het Hotelblok heeft slechts 10 vellen en is verschillende formaten leverbaar is. Daardoor is het Hotelblok erg voordelig.

Wij denken graag met u mee Leoprinting is uw rotsvaste partner op het gebied van relatiegeschenken en give-aways. Wij bedrukken niet zomaar uw logo op onze producten; onze dienstverlening gaat veel verder dan dat. Wij denken graag creatief met u mee en vinden samen altijd de beste oplossing om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor kopgelijmde schrijfblokken, dan laten wij u graag zien wat er allemaal mogelijk is. En hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team professionals staat altijd voor u klaar!


Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief