Geschenkpakket 'Wine & Dine'

 Product samenstellen
Vanaf € 59,93
1.
Bedrukking verpakking wijzig
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Upload uw bestand op het volgende scherm
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Een borrel-geschenkpakket met een praktisch, gezellig én duurzaam tintje.


Inhoud:
 • Een ecologisch verantwoorde serveerplank van bamboe. Bamboe is een grassoort die razendsnel groeit en geen schadelijke bestrijdingsmiddelen nodig heeft. Daarbij is de bamboe flexibel, licht en sterk, wat het de ideale grondstof voor jouw relatiegeschenk maakt.
 • Een wijnkoeler met trendy design die een fles wijn koud houdt tot de laatste druppel, zonder dat je ijs hoeft toe te voegen. Personaliseer de wijnkoeler met full colour print of een sleeve.
 • Een klassieke kurkentrekker met een flesopener, tweetraps kurkheffer en foliesnijmes.


Borrelboekje optioneel:
Een leuk kant-en-klaar borrelboekje met recepten voor de lekkerste borrelhapjes. Het boek kan gepersonaliseerd kan worden met jouw bedrijfslogo en een persoonlijke pagina. 

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief