Geschenkpakket 'Hippe Winter'

 Product samenstellen
Vanaf € 22,95
1.
Bedrukking verpakking wijzig
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Upload uw bestand op het volgende scherm
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Een verantwoord, stoer geschenkpakket met onmisbare items voor de winter.

 

Inhoud:
 • Met een hippe muts van het merk Impact AWARE blijf je warm tijdens de koude dagen. Met deze bedrukte beanie wordt 5 liter water bespaard en kies je voor enkel gerecyclede stoffen. Ook wordt 2% van de opbrengst van elk verkocht product gedoneerd aan Water.org. 
 • 100% slaafvrije chocolade van Tony’s Chocolonely.
 • Een IJskrabber met ingebouwd COB-lampje, veiligheidsgordelsnijder en raamhamer van metaal. ABS-behuizing en PP-ijskrabber gedeelte. Inclusief batterijen voor direct gebruik.
 

Wil je dit geschenkpakket vullen met andere items? Of een item vervangen? Neem dan contact op, we helpen je graag met het samenstellen van het perfecte geschenkpakket.


Tony's Chocolonely chocoladerepen 50 gram worden enkel in eenheden van 35 stuks geleverd. Dat betekent dat er een meer chocoladerepen geleverd kunnen worden dan de hoeveelheid geschenkpakketten die besteld zijn. Dit is reeds verwerkt in de getoonde websiteprijzen.

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief