Stel je eigen Themapakket samen

Tip
 Product samenstellen
1.
Budget per geschenkset wijzig
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Creëer jouw eigen Themapakket

Een geschenkpakket in je eigen stijl. Leoprinting denkt hierbij graag mee in oplossingen om er een onvergetelijke moment van te maken. 


Unieke Service

Blijf in contact met jouw relaties en personeel via deze unieke service. Stel je eigen op maat gemaakte geschenk set samen in enkele stappen. Denk hierbij aan een verzendverpakking in jouw eigen huisstijl, gepersonaliseerde items met jouw bedrijfslogo of persoonsnamen van relaties of personeelsleden. 


Items naar keuze

Maak zelf een selectie aan producten voor de geschenk set zoals een waterfles, powerbank, bordspel, zout en peper set of een hoofdtelefoon. Maak het pakket af met een persoonlijke wenskaart op A6, A5 of zelfs A4 formaat.


Tot aan huis geleverd

Zodra jouw zelf samengestelde geschenk set klaar is, zorgen wij voor individuele thuisbezorging op elk gewenst adres voor een WOW-effect bij de ontvangers. 


Meer informatie 

Hoe werkt dit? Bekijk deze informatiepagina, onderstaande video met uitleg of neem direct contact met ons op om jouw unieke gepersonaliseerde geschenk set samen te stellen. Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief