Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×
IKEA

IKEA

Waar het voorheen ging om 'Make room for life' zal IKEA vanaf heden de aandacht vestigen op activiteiten van slapen, opbergen en je klaarmaken in de badkamer, kortom 'Get Ready for Life'. Omdat steeds meer inwoners naar steden trekken met kleinere woonruimtes en tegelijkertijd meer kleding, schoenen en technologie bezitten, wordt de indeling van het huis belangrijker dan ooit te voren. Thuis is namelijk waar men zich veilig voelt, je volledig je zelf kunt zijn, de plek waar we ons opladen en in balans komen. Kortom het is de plek waar men zich klaarmaakt voor het leven. 


IKEA helpt ons hierbij een handje door ideeën en inspiratie te geven. Hierbij wordt extra aandacht gegeven om kleding en schoenen georganiseerd op te bergen, een betere nachtrust te vinden en functionele oplossingen voor in de badkamer of je klaar te maken voor het dagelijks leven.


Naast online promotie voor deze campagne zijn ook gepersonaliseerde Wire-O Notitieblokken ingezet. Handig om je wensenlijstje in te vullen, schets van je ideale leefruimte uit te tekenen of simpelweg een notitie in te maken.  


IKEA - Get Ready for Life