×
CORES Development

CORES Development

CORES Development werd in 2006 opgericht met als doelstelling het ontwikkelen van binnenstedelijke vastgoedconcepten met maatschappelijke meerwaarde.Het bedrijf gelooft in het optimaal benutten van de beschikbare ruimte en zet daarom in op doordachte kernversterking in steden en gemeenten. CORES ziet zich hierdoor eerder als conceptontwikkelaar dan louter projectontwikkelaar, met een sterke focus op duurzame stadsprojecten waarbij er wordt ingespeeld op de huidige en vooral de toekomstige behoeften van de markt.  


Het bedrijf is intussen uitgegroeid tot een betrouwbare en professionele ontwikkelingspartner: zowel voor privé-grondeigenaars die meerwaarde willen creëren binnen familiepatrimonia, als voor professionele spelers, zoals landmeters, makelaars en architecten. Dat komt vooral door een bewezen vraag-georiënteerde ontwikkelingsaanpak, grondige en nauwkeurige analyses en een no-nonsense communicatie.  


Voor de interne branding van CORES Development is gekozen voor krachtige Creditcard USB's die dienen als visitekaartje en stijlvol bedrukte Prodir pennen uit de QS01 serie.  


CORES Development - We create urban spaces that make people happy