Prénatal

Een nieuw leven is prachtig, nét als een nieuwe baan. Werken bij Prénatal, dat moet een warm bad zijn. Daarom worden nieuwe collega's verrast met een speciaal welkomstpakket vol handige en leuke gifts.

Company Loyalty
Prénatal

Alles voor jezelf en jouw kind

Bij Prénatal vinden (aanstaande) jonge moeders sinds 1959 alles voor zichzelf en hun kindje. Met 44 winkels verspreid door heel Nederland - van megastore en webshop tot boetiekjes en city-stores - is Prénatal er altijd. Want een kindje krijgen, dat is al spannend genoeg. Of je nu een lief kraamcadeau zoekt of advies wilt over het beste babymatras; de medewerkers van de babyspecialist staan 24/7 klaar voor aanstaande en jonge ouders.


Een warm welkom op de eerste werkdag

Prénatal is een begrip in Nederland en wil er niet alleen altijd voor haar klanten zijn, maar ook voor haar collega's. De HR-afdeling van het bedrijf wilde daarom een warm welkom geven op de eerste werkdag van nieuwe aanwinsten, voor een zorgeloze start van een prachtige carrière bij Prénatal.


Dat voelt als thuiskomen!

Samen met Prénatal stelde Leoprinting een onboarding-pakket samen voor nieuwe collega's, vol met leuke en praktische gifts. Het pakket - gericht op vrouwen rond de 20 jaar - bestaat uit een verzameling van producten rond de thema’s sport, vrije tijd en gezondheid. Leoprinting presenteerde op basis van de wensen van Prénatal veertien producten, waarvan er uiteindelijk acht werden geselecteerd voor het welkomstpakket.


Voed vertrouwen, deel dankbaarheid

Loyaliteit is niet te koop, loyaliteit verdien je. Jouw trouwe medewerkers, daar kun je niet dankbaar genoeg voor zijn. Al die extra uren, tomeloze inzet en het vertrouwen in jouw bedrijf. Dat vraagt om een stukje waardering. Leoprinting helpt je bij het versterken van jouw betrokkenheid en zichtbaarheid. Met onze passie voor perfecte promotie word jij een werkgever die dankbaarheid uitdeelt. Want ondernemen is teamwork. En dat mag iedereen weten.


Wil jij ook indruk maken op nieuwe medewerkers? We denken graag met je mee over het onboarding pakket dat het beste bij jouw organisatie past. Neem een kijkje bij onze thema- en geschenkpakketten of contact op via +31 72 711 2998 of contact@leoprinting.com. Tot snel!


Ontdek meer succesverhalen

Zapp

Zapp

Bekijk Case

Zapp

Jouw favoriete en essentiële boodschappen, binnen een paar minuten in huis. Op het moment dat de...

Corporate Identity
VOGUE

VOGUE

Bekijk Case

VOGUE

Je hebt trendsetters en je hebt Vogue. Het exclusieve magazine is de nieuwste trends altijd voor,...

Brand Ambassador
Essenza Home

Essenza Home

Bekijk Case

Essenza Home

Om de verantwoorde werkwijze van productieproces verder uit te bouwen, zocht Essenza Home naar...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief