Leuchtturm1917 Whitelines Link Notitieboek

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzig
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Leuchtturm1917 Whitelines Link Notitieboek

Een bijzonder relatiegeschenk met functionele waarde via een bedrukking van uw logo op de hardcover omslag. De witte lijnen begeleiden u bij het schrijven en tekenen waarbij de achtergrond gemakkelijk verdwijnt wanneer u gaat kopiëren, scannen of faxen. De Whitelines Link is de analoge manier om papier te verbinden met de digitale wereld. Gebruik het notitieboek om te noteren of te schetsen en maak gebruik van de Whitelines Link App op je device om via e-mail bestanden op te slaan of te delen via Dropbox, Evernote, Facebook of andere delen van platforms die u gebruikt.


 • Gebonden in hardcover kunstlederen omslag
 • Opbergvak achterin voor losse notities
 • Oranje leeslint en sluitelastiek
 • Inhoudsopgave

Pocket (A6) met 185 genummerde pagina's 

Medium (A5) met 249 genummerde pagina's

Large met (A4+) met 121 genummerde pagina's

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.    Bekijk Sales Promotions

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief