Missie, Visie en Ambities

Missie

Wij bedenken en ontwikkelen excellente promotionele producten en creëren duurzame zichtbaarheid.
Hiermee behalen we de marketing en communicatiedoelstellingen van onze partners. 


Bij Leoprinting vind je een breed scala aan diensten en producten met bedrukking. Een breed internetplatform gevestigd in vijf landen met eigen studio, een verkoop -en traffic afdeling waarbij het persoonlijk contact en service naar de klant toe centraal staat.

Elke dag wordt er door 25 medewerkers gewerkt aan het behalen van onze missie. Hierbij staat centraal dat Leoprinting een plek wil zijn waar mensen kunnen werken in een vertrouwde omgeving en op die manier kunnen groeien en zowel hun persoonlijke doelen als die van de klant te kunnen behalen. 


Samen geloven we er sterk in dat alles haalbaar is zolang je ergens in geloofd en de positieve kant altijd weet te belichten. Zo is Leoprinting altijd op zoek naar nieuwe kansen in de vorm van producten en diensten. Benutten we de talenten van onze medewerkers, zorgen we voor persoonlijke groei en zetten we de juiste mensen op de juiste plaats. missionvision-leoprinting

Visie

In 2030 wil Leoprinting 80% duurzame zichtbaarheid oplossingen aanbieden door partnerships aan te gaan die leiden tot een betere wereld.


charityv2_900x600

Leoprinting beschikt over een marketingafdeling die up-to-date is met de technieken en eisen van deze tijd. Mede daarom is het onze ambitie om in 2030 maar liefst 80% duurzame zichtbaarheid oplossingen aan te bieden door het aangaan van de juiste partnerships en het bieden van de juiste customer experience.


Natuurlijk kennen we ook tegenslagen. Echter is onze ervaring dat uit iets negatiefs altijd iets positiefs naar voren komt en inspireert om daarmee verder te gaan.

Wil je ons nog beter leren kennen? Neem dan direct contact met ons op! 

Direct contact


Meer dan alleen het bedrukken van papier.

Een aangename kennismaking

Geschiedenis

Opgericht in 2003. Niet zomaar producten bedrukken maar ontzorgen, meedenken en samen met de klant doelen realiseren.

Cultuur & Kernwaarden

Een vertrouwde omgeving met persoonlijke groei als aandachtspunt. Via onze kernwaarden bewaken we onze cultuur.

Duurzaamheid

Via partnerships zorgen we voor een bijdrage dat leidt tot een betere wereld. Lees hier meer over ons duurzaamheidambities.


Projecten

Door de vele projecten die we reeds hebben gerealiseerd voor inspirerende merken en bedrijven stelt het ons in staat om iedere wens waar te maken.

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van Marketing, Communicatie en Print.

Werken bij Leoprinting

Wij zijn een dynamisch bedrijf met een internationaal karakter en continu opzoek naar enthousiaste collega's om samen Leoprinting tot een succes te maken.


Meer over Leoprinting

Ontdek de mogelijkheden van communicatiedragers met logo tot maatwerk producties, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Blog

Leoprinting brengt je op de hoogte van ontwikkelingen en achtergronden op het gebied van Marketing en Communicatie.

Diensten

Wij verzorgen onder andere gepersonaliseerde Merchandising, steunen non-profitorganisaties en nemen alles uit handen op gebied van transport. 


Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief