Duurzaam proosten met Happy Glass

Happy Glass geeft om jou én om de wereld om je heen. De producent van herbruikbare glazen is ervan overtuigd dat zelfs de kleinste bewuste keuzes een groot verschil maken. En dat begint bij jou thuis, op de zaak, in jouw café of restaurant of tijdens jouw event. Want door het kiezen van de duurzame drinkwaren draag jij een steentje bij aan een beter milieu.

Filters
5 Producten
|
Edge Waterglazen Tritan-plastic 400 ml
Edge Waterglazen Tritan-plastic 400 ml
  • Vanaf 36 stuks
Bekijk
Waterglazen Tritan-plastic 400 ml
Waterglazen Tritan-plastic 400 ml
  • Vanaf 36 stuks
Bekijk
Wijnglazen Tritan-plastic bedrukken 460 ml
Wijnglazen Tritan-plastic bedrukken 460 ml
  • Vanaf 48 stuks
Bekijk
Tritan Gin Glas 630 ml
Tritan Gin Glas 630 ml
  • Vanaf 32 stuks
Bekijk
Gustav Bierglas Tritan 500 ml
Gustav Bierglas Tritan 500 ml
  • Vanaf 48 stuks
Bekijk
De herbruikbare glazen van Happy Glass worden geproduceerd in Nederland. En dat mag geen verrassing zijn. Want juist ons land loopt voorop als het gaat om creatief ontwerp en duurzame oplossingen. Als vooruitstrevende, betrokken pionier ontwikkelt het bedrijf Happy Glas-wijnglazen en Happy Glass-bierglazen van co-polyester Tritan. Dit materiaal ontstaat na modificaties aan polyester met diaciden en diolen. Alle Happy Glass-glazen voldoen daarmee aan hoge duurzaamheidseisen. Uiteraard kun je de herbruikbare glazen eenvoudig bestellen en bedrukken bij Leoprinting. Ontdek het complete aanbod!
Alle producten van Happy Glass zijn gemaakt van BPA-vrij Tritan-plastic. Dit materiaal is beter dan glas en geschikt voor alle gelegenheden. Of het nu om een vrijmibo op het werk gaat, je een festival of evenement organiseert of gewoon op zoek bent naar een duurzaam, stijlvol relatiegeschenk. De Happy Glas- wijnglazen, Happy Glass-bierglazen en Happy Glass- waterglazen zijn sterk, veilig en minder schadelijk dan elke andere vorm van plastic. De herbruikbare glazen plaats je zonder moeite in de vaatwasser, zonder dat dit ten koste gaat van de helderheid en kwaliteit. Zo ben je verzekerd van jarenlang duurzaam drinkplezier van de hoogste kwaliteit.
Happy Glass is jouw ticket naar een wereld zonder drinkwaren die je zonder nadenken wegwerpt. Met de herbruikbare Happy Glass-glazen krijgt deze generatie de kans om een bijdrage te leveren aan redden van onze planeet. Geef het goede voorbeeld en neem het voortouw richting een milieuvriendelijke, duurzame toekomst. De herbruikbare glazen voldoen aan alle verwachtingen en bieden talloze bedrukkingopties. Meer weten over deze duurzame drinkwaren of de andere duurzame relatiegeschenken van Leoprinting? Neem contact op met onze promotiespecialisten en informeer naar de mogelijkheden!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief