Zelfklevende Memomind met gekleurd papier

Kies de samenstelling van je product

per stuk bij stuks Vanaf € 0,14 per stuk
Formaat 75 x 75 mm
Papier kleur Wit
Stel je product verder samen
Sluiten
Aantal vellen 50
Bevestig keuzes
Aantal vellen 50 wijzigen
Stel je product verder samen
Sluiten
Bedrukking vellen 4/0 (Enkelzijdig full colour)
Bevestig keuzes
Bedrukking vellen 4/0 (Enkelzijdig full colour) wijzigen
Aantal 1000 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
250 € 1,50
500 € 0,88
1,000 € 0,59
2,500 € 0,37
5,000 € 0,30
10,000 Prijs op aanvraag
25,000 Prijs op aanvraag
50,000 Prijs op aanvraag
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Op een zelfklevende memomind met gekleurd papier springt uw bedrijf direct in het oog. Memominds zijn al jaren populaire give-aways in het bedrijfsleven: handig om even een notitie op te maken, of om uzelf te herinneren aan die ene afspraak. Dankzij de zelfklevende rand kunnen de briefjes van de memomind overal bevestigd worden. En zijn ze daarmee het perfecte materiaal om uw bedrijf mee onder de aandacht te brengen! Laat daarom een zelfklevende memomind met gekleurd papier bedrukken bij Leoprinting, en verras uw relaties met een vrolijk, handig presentje.


Onderscheid uzelf van uw concurrenten
In de huidige markt is het belangrijk om op te vallen en om onderscheidend te zijn. Zelfklevende memominds met felle kleuren zijn daarom een slimme keuze ter promotie van uw bedrijf: ze worden niet alleen overal gebruikt, het gekleurde papier brengt uw bedrijf zeker onder de aandacht. Bij Leoprinting denken we bovendien graag met u mee over onderscheidende ontwerpen die bij uw boodschap passen.


Creativiteit en kwaliteit voorop
Onze professionals weten niet alleen wat werkt op het gebied van promotiemateriaal, ze hebben ook nog eens verstand van bedrukken. Samen met u ontwerpen ze de perfecte zelfklevende memomind met gekleurd papier en zorgen ze voor bedrukkingen van topkwaliteit. Daarbij luisteren ze goed naar uw wensen en denken ze creatief met u mee.

Interesse in zelfklevende memominds met gekleurd papier voor uw bedrijf? Neem contact met ons op voor meer informatie, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor zelfklevende memominds op maat.

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief