Z-note index

Kies de samenstelling van je product

Dit product is op aanvraag Dit product is op aanvraag
Formaat 85 x 135 mm
Aantal vellen 25
Stel je product verder samen
Sluiten
Bedrukking omslag 1/0 (Enkelzijdig 1 PMS-kleur)
Bevestig keuzes
Bedrukking omslag 1/0 (Enkelzijdig 1 PMS-kleur) wijzigen
Stel je product verder samen
Sluiten
Bedrukking memoblok 1/0 (Enkelzijdig 1 PMS-kleur)
Bevestig keuzes
Bedrukking memoblok 1/0 (Enkelzijdig 1 PMS-kleur) wijzigen
Aantal 2500 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
500 Prijs op aanvraag
1,000 Prijs op aanvraag
2,500 Prijs op aanvraag
5,000 Prijs op aanvraag
10,000 Prijs op aanvraag
25,000 Prijs op aanvraag
50,000 Prijs op aanvraag
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Een z-note index is een handige combinatie van standaard memoblok met toegevoegde kleine z-notes. Zo hebt u een notitieblokje en een set markeerlabeltjes in één! Dankzij de hardcover omslag van deze indexjes hebt u voldoende ruimte om de boodschap van uw bedrijf over te brengen. Wordt het uw logo, een pakkende tekst of een sprekende afbeelding? Leoprinting bedrukt uw z-note index graag voor u met de mooiste prints. 


Andere combi premium producten

Naast onze z-note indexen heeft Leoprinting een ruime keuze in combi premium producten, die uitermate geschikt zijn als relatiegeschenk of promotieartikel. Wat dacht u van een combi van labels en paperclips, of een combi van verschillende soorten memonotes? Bekijk het volledige overzicht van combi premium producten en vraag direct een gratis offerte aan!


Advies over het ideale ontwerp?

Gaat u voor een z-note index als relatiegeschenk, maar weet u niet zeker hoe u uw bedrijf het beste uit de verf kunt laten komen? Onze specialisten helpen u graag met een passend grafisch ontwerp. In overleg met u ontwikkelen ze designs die perfect aansluiten bij uw branche en bij uw huisstijl. Een keer van gedachten wisselen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief