Combi Box met penhouder

 Product samenstellen
1.
Aantal vellen wijzig
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Combi box met penhouder

Wat is er nu leuker dan een relatie verrassen met een goed cadeau? Een combi box met penhouder is een aanwinst voor ieder kantoor. Het beste schrijfmateriaal, gepersonaliseerd met uw logo of slogan. Voor leuk promotiemateriaal met een praktische insteek bent u bij Leoprinting altijd aan het goede adres. Kijk ook eens bij onze andere combi premium producten en verras uw relaties met een presentje waar ze écht iets aan hebben! 


Laat u inspireren

Is een combi box met penhouder niet helemaal wat u zocht? Wij helpen u graag aan de leukste ideeën. Bekijk ons volledige assortiment overzicht of bekijk voorbeelden van promotiemateriaal dat Leoprinting voor andere klanten verzorgde. Tussen de vele voorbeelden vindt u altijd inspiratie voor uw eigen, gepersonaliseerde promotiemateriaal!


Vrijblijvende offerte voor uw combi box met penhouder

Een combi box met penhouder bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Leoprinting. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe voordelig goed promotiemateriaal kan zijn! Wij denken graag met u mee over de beste promotie voor uw bedrijf. En hebt u vragen? Stel ze dan gelijk online in onze LiveChat of neem contact met ons op via telefoon of e-mail.

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief