Alle Onderzetters bedrukken

Druppelvangers bedrukken | 7-laags
  • Vanaf 12.000 stuks
Papieren onderzetters 1-laags
  • Vanaf 500 stuks
Kartonnen onderzetters bedrukken
  • Vanaf 500 stuks
Bierviltjes bedrukken
  • Vanaf 250 stuks
  • 8 verschillende vormen
Bamboe onderzetters
  • Vanaf 50 stuks
RPET vilt onderzetters
  • Vanaf 50 stuks
Papieren placemats bedrukken
  • Vanaf 125 stuks
Moods® Groeipapier A3
  • Vanaf 100 stuks
Wie houdt er nu niet van een lekker biertje op z’n tijd? In de voetbalkantine, het café of op een evenement is die hobby van velen een uitgelezen mogelijkheid om jouw bedrijf op de drankenkaart te zetten. Wil je de bekendheid van jouw onderneming vergroten of de huisstijl van jouw café of restaurant tot in detail terug laten komen in het interieur – zónder daar de hoofdprijs voor te betalen? Laat bierviltjes bedrukken met jouw logo of product!
Deze kartonnen onderzetters houden de boel niet alleen droog, voor een klein prijsje serveer jij natjes volledig in stijl. Bovendien zijn de druppelvangers dé manier om een goed gesprek op gang te brengen, mensen aan het denken te zetten of bekend te maken met jouw product en bedrijfsboodschap. Laat bierviltjes bedrukken met een rebus of een quizvraag of spoor mensen aan hun ideeën op te schrijven. Hoeveel succesvolle bedrijven zijn er niet ontstaan op de achterkant van een bierviltje?
Wil jij een persoonlijke touch toevoegen aan een evenement, een speciaal product onder de aandacht brengen van een groot publiek of verdient jouw bedrijf een eigen, unieke stijl tot in het kleinste detail? Met bierviltjes bedrukken val je écht op. Wij leveren en bedrukken onderzetters en druppelvangers al vanaf € 58,07 per 1.000 stuks. Ben je wel op zoek naar bierviltjes, maar heb je nog geen eigen ontwerp voor ogen? Geen probleem! Onze grafische specialisten helpen je graag aan een design dat gezien wordt. Daar mag op gedronken worden!
Bij Leoprinting kun je niet alleen bierviltjes bedrukken, ook voor placemets en onderzetters bedrukken bieden wij voor elke zakelijke ambitie een passende manier om jouw boodschap over te brengen. Serveer gasten in stijl, zorg ervoor dat jouw keukenpersoneel herkenbaar en goed verzorgd voor de dag komt of geef bezoekers iets om over naar huis te schrijven. Van verfrissende giveaway tot tissueboxen bedrukken; samen zoeken we naar de communicatiedrager die past binnen jouw strategie. Nieuwsgierig? Ontdek onze succesvolle promotieprojecten en laat je inspireren. Proost, op jouw promotie!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief