Geschiedenis

'Wij verkopen geen schoenen maar een fijne wandeling'. 


Leoprinting is opgericht in 2003 door Menno Wibier en Leoniek Burger. Samen begonnen aan de keukentafel en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf.


Het startte allemaal een aantal jaar eerder. Na ervaring te hebben opgedaan in de bankenwereld, heeft Menno zijn ambitie om werkzaam te zijn in de marketing en communicatie tot werkelijkheid gebracht. Zo is hij gestart met het ontwikkelen van papieren communicatiedragers in de vorm van Post-it blokjes. Een originele manier om een boodschap van een bedrijf te communiceren. Hij bedacht hier allerlei concepten mee zoals boekjes, advertenties en organizers. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat Menno & Leoniek de bedenkers zijn van de allereerste zelfklevende advertentie in Nederland, geproduceerd voor onder andere de Albert Heijn en de Postbank. Albert Heijn liet met deze advertentie alle voorpagina’s van de krant 'beplakken', hiervoor was een uniek productieproces nodig. 

Bij Leoprinting gaat het vanaf het begin af aan niet om bedrukte producten. Meedenken, luisteren, ideeën opdoen en ontzorgen staan namelijk voorop om samen de klantwensen te realiseren. Door actief te zijn in zowel binnen- als buitenland, een sterk netwerk en het onderhouden van essentiële relaties maken wij het onmogelijke mogelijk. Tegenwoordig vind je bij Leoprinting meer dan alleen het bedrukken van papier, namelijk standaard give-aways tot luxe producten volledig op maat gemaakt, áltijd voorzien van een bedrijfslogo, passende boodschap of ontworpen in jouw huisstijl. 

Bekijk Missie, Visie & Ambities

Merchandising-cocacola

Meer dan alleen het bedrukken van papier.

Een aangename kennismaking

Cultuur & Kernwaarden

Een vertrouwde omgeving met persoonlijke groei als aandachtspunt. Via onze kernwaarden bewaken we onze cultuur.

Missie, Visie en Ambities

Wij bedenken en ontwikkelen excellente promotionele producten en creëren duurzame zichtbaarheid. Zo behalen we de doelstellingen van onze partners.

Duurzaamheid

Via partnerships zorgen we voor een bijdrage dat leidt tot een betere wereld. Lees hier meer over ons duurzaamheidambities.


Projecten

Door de vele projecten die we reeds hebben gerealiseerd voor inspirerende merken en bedrijven stelt het ons in staat om iedere wens waar te maken.

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van Marketing, Communicatie en Print.

Werken bij

Wij zijn een dynamisch bedrijf met een internationaal karakter en continu opzoek naar enthousiaste collega's om samen Leoprinting tot een succes te maken.


Meer over Leoprinting

Ontdek de mogelijkheden van communicatiedragers met logo tot maatwerk producties, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Blog

Leoprinting brengt je op de hoogte van ontwikkelingen en achtergronden op het gebied van Marketing en Communicatie.

Diensten

Wij verzorgen onder andere gepersonaliseerde Merchandising, steunen non-profitorganisaties en nemen alles uit handen op gebied van transport. 


Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief