Boomkweekset Ginkgo Biloba

Kies de samenstelling van je product

per stuk bij stuks Vanaf € 15,89 per stuk
Verzending Naar één adres
Bedrukking Gepersonaliseerde sleeve + inlay
Aantal 100 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
25 € 17,40
50 € 16,85
100 € 16,46
250 € 16,23
500 € 15,89
1,000 Prijs op aanvraag
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Ben je op zoek naar een ludieke marketingactie? Stuur relaties, medewerkers en of potentiële klanten een gepersonaliseerd boomkweeksetje, waarmee je binnen vier weken je eigen boom kweekt. Een boom staat voor kracht, groei en heeft een eigen verhaal, dat gebruikt kan worden als metafoor voor jouw organisatie.

De Gingko Biloba, oftewel de Japanse notenboom is een geliefd vanwege zijn bijzondere bladvorm en de schitterende goudgele verkleuring in het najaar. Tijdens de evolutie, is de Ginkgo veranderd van een naald in een loofboom. Na ongeveer 25 jaar kun je zien of de boom mannelijk of vrouwelijk is. De zaden van de Ginkgo Biloba worden in Japan beschouwd als een delicatesse.


 • Binnenzijde, insteek label en wikkel gepersonaliseerd met eigen logo en/of boodschap
 • Zakje met 5 boomzaden (Ginkgo Biloba)
 • Twee tuinaarde tabletten en kweekbakje van karton
 • Verpakt in geschenkdoosje met kweekinstructies (20,5 x 16 x 2,7 cm)
 • Inclusief uitleg van symboliek van het boompje
 • €0,50 wordt gedoneerd aan de Naga Foundations van JustDiggit

Symboliek Ginkgo Biloba

De Ginkgo Biloba, is een levende legende. Het is één van de oudste (270 miljoen jaar), nog levende, boomsoorten op de wereld. De Ginkgo Biloba de heilige boom van het Oosten, een symbool van eenheid, van tegenstellingen, van hoop, tijdsloosheid en een lang leven. Deze boom heeft een enorme overlevingskracht. Vele Verwoestingen die de aarde hebben geteisterd, heeft deze boomsoort overleefd. De Ginkgo Biloba was de eerste boom die terug gegroeid is na de vernieling van Hiroshima!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor producties op maat van papieren promotionele producten, verzorgd door de specialisten van Leoprinting. Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met giveaways, premiums en relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Nog een stap verder? Praat met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief