Welkomstpakketten en onboarding pakketten

Wil jij nieuwe medewerkers op een originele manier welkom heten bij jouw bedrijf? Met een welkomstpakket voor nieuwe collega’s wordt een nieuwe baan nóg leuker. Welkomstpakketten stel je bij Leoprinting helemaal zelf samen. Samen maken we van de eerste werkdag direct een groot succes!

Van werknemers tot ambassadeurs van jouw merk

Wil jij meteen een goede indruk maken op jouw nieuwe medewerker? Met welkomstpakketten zet je nieuwe collega’s op originele wijze in het zonnetje. Spreek je waardering uit en bevestig een nieuwe medewerker in de keuze voor jouw bedrijf. Wij beloven je: met een welkomstpakket geef jij als werkgever direct je visitekaartje af. En jouw nieuwe aanwinst? Die voelt zich helemaal welkom en wordt vanaf dag één een ambassadeur van jouw bedrijf. 
In een markt waarin de strijd om nieuw talent en goed personeel hevig is, kun je met een welkomstpakket zomaar het verschil maken. Want voor je het weet zie je jouw unieke welkomstpakket voorbijkomen op social media. En zeg nu zelf; wie wil er niet bij zo’n gaaf bedrijf werken? 

Offerte aanvragen
jubileum

Onboarding-pakketten voor een soepele start 

Natuurlijk zijn welkomstpakketten vooral heel leuk om te krijgen én te geven, maar deze pakketten zijn vaak veel meer dan alleen een doos vol met goodies. Dit stukje company loyalty wordt ook wel een onboarding-pakket genoemd. Onboarding-pakketten zijn handige en leuke sets die werknemers helpen bij een vliegende start van hun carrière bij jouw bedrijf. Zo kun je naast praktische producten, denk aan een bedrukt notitieboek, de bedrijfslaptop, pennen met het logo van jouw bedrijf, een duurzame waterfles en andere artikelen voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld ook zaken als de missie en visie van jouw bedrijf in het pakket stoppen. En wat te denken van HR-documenten, handige weetjes met betrekking tot declaraties en vakantiedagen of een overzicht met de leukste cafés en lunchrooms in de buurt van het kantoor. Voor je het weet voelt jouw nieuwe medewerker zich helemaal thuis.

Een tevreden medewerker is goud waard 

Wist je dat een goede onboarding van grote invloed is op het werknemersgeluk van nieuwe collega’s? Eén op de drie werknemers kijkt binnen een jaar al om zich heen. En zeker nu het vervullen van vacatures veel tijd, energie en kosten met zich meebrengt is het aanhouden van personeel nóg belangrijker geworden. Steek dus tijd en energie in het inwerken van jouw nieuwe aanwinst en investeer met een welkomstpakket voor een nieuwe medewerker in een tevreden werkvloer en sterke, betrokken teams. En grote kans dat je met welkomstpakketten de show steelt. Zo staat jouw bedrijf binnen no-time te boek als een fijne, betrokken en aantrekkelijke werkplek. De HR-afdeling is je dankbaar.

onboarding

Welke producten stop je in welkomstpakketten?

Het spreekt voor zich dat welkomstpakketten in de eerste plaats bedoeld zijn om nieuwe werknemers direct op de eerste werkdag van alle ‘hulpmiddelen’ te voorzien, zodat zij goed voorbereid en helemaal in stijl aan het nieuwe avontuur beginnen.

Naast een doordacht samengestelde verzameling van bedrukte kantoorartikelen, maken veel werkgevers van deze gelegenheid gebruik om ook de missie, visie en waarden van het bedrijf te delen - én natuurlijk originele giveaways die zowel op de zaak als thuis altijd van pas komen. Zo verrast Prénatal nieuwe collega’s bijvoorbeeld met een rijkelijk gevuld welkomstpakket met als thema sport, vrije tijd en gezondheid.

Adviseer mij hierover


Welkomstpakket voor nieuwe medewerker samenstellen

Wil jij jouw nieuwe collega’s trakteren op een welkomstpakket vol met essentiële, leuke giveaways en relatiegeschenken? De betrokken promotiespecialisten van Leoprinting geven je graag gericht advies. Op basis van jouw wensen en jouw bedrijf stellen we een uitgebreide selectie met leuke producten samen, waarmee je gegarandeerd een uitstekende eerste indruk maakt. Naast een ruim aanbod aan unieke en bedrukte relatiegeschenken, bieden we ook diverse mogelijkheden voor het verpakken en verzenden van welkomstpakketten. Denk bijvoorbeeld aan een luxe geschenkdoos, bedrukt met een persoonlijke boodschap, of handige katoenen tassen voor dagelijks gebruik. Pak echt uit met Leoprinting en maak de eerste dag van nieuwe werknemers extra speciaal!.

Samen maken we jouw merk sterk.

Maak van jouw werknemers ambassadeurs.

Blog: de waarde van loyale werknemers

Hoe vergroot je de loyaliteit van werknemers bij jouw bedrijf? Wij hebben de belangrijkste aspecten op een rijtje gezet.

Project Prénatal

Werken bij Prénatal, dat moet een warm bad zijn. Daarom worden nieuwe collega's verrast met een speciaal welkomstpakket. 

Overige diensten

Wij verzorgen gepersonaliseerde Merchandising, steunen non-profitorganisaties en nemen alles uit handen op gebied van fulfilment en transport. 


Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief