Zelfklevende Memomind met gekleurd papier

Online ontwerpen
 Product samenstellen
Vanaf € 0,19
1.
Formaat wijzig
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal

Bestanden aanleveren
Upload uw logo of artwork in het volgende scherm.


Gratis digitaal ontwerp

Wij maken een visuele weergave van het product met uw logo of artwork.


Spoedlevering op aanvraag

Heeft u de producten snel nodig? Neem contact met ons op!

Omschrijving

Op een zelfklevende memomind met gekleurd papier springt uw bedrijf direct in het oog. Memominds zijn al jaren populaire give-aways in het bedrijfsleven: handig om even een notitie op te maken, of om uzelf te herinneren aan die ene afspraak. Dankzij de zelfklevende rand kunnen de briefjes van de memomind overal bevestigd worden. En zijn ze daarmee het perfecte materiaal om uw bedrijf mee onder de aandacht te brengen! Laat daarom een zelfklevende memomind met gekleurd papier bedrukken bij Leoprinting, en verras uw relaties met een vrolijk, handig presentje.


Onderscheid uzelf van uw concurrenten
In de huidige markt is het belangrijk om op te vallen en om onderscheidend te zijn. Zelfklevende memominds met felle kleuren zijn daarom een slimme keuze ter promotie van uw bedrijf: ze worden niet alleen overal gebruikt, het gekleurde papier brengt uw bedrijf zeker onder de aandacht. Bij Leoprinting denken we bovendien graag met u mee over onderscheidende ontwerpen die bij uw boodschap passen.


Creativiteit en kwaliteit voorop
Onze professionals weten niet alleen wat werkt op het gebied van promotiemateriaal, ze hebben ook nog eens verstand van bedrukken. Samen met u ontwerpen ze de perfecte zelfklevende memomind met gekleurd papier en zorgen ze voor bedrukkingen van topkwaliteit. Daarbij luisteren ze goed naar uw wensen en denken ze creatief met u mee.

Interesse in zelfklevende memominds met gekleurd papier voor uw bedrijf? Neem contact met ons op voor meer informatie, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor zelfklevende memominds op maat.

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 


Product samenstellen
Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  


Direct bestellen of aanvragen
U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt ten allen tijde grafische ondersteuning. 


Digitale proef
Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.


Levering
De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!


Meer weten? Bekijk dan de Bestelproces pagina

Over Leoprinting

Uw idee, in een uniek promotioneel product. Leoprinting heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren en een grote visibiliteit te garanderen. Door vestigingen in heel Europa hebben we met trots grote internationale merken mogen voorzien van diverse producten en diensten. Bent u benieuwd waar deze bedrijven voor kozen of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze Projecten pagina


Meer weten? Bekijk dan de Over Leoprinting pagina!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Direct chatten

Met een van onze specialisten

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief