Zelfklevende Memomind

Hét alternatief voor Post-It® Notes


  • In alle kleuren, maten en vormen
  • In soft- of hardcover omslag
  • Nu ook met statische vellen
  • Altijd uw merk in het zicht

Zelfklevende Memoblokken bedrukken
Wilt u Memoblokken met uw logo of boodschap? Laat dan zelfklevende memo's bedrukken door Leoprinting. U hebt keuze uit een groot aantal formaten, vormen en kleuren, daarnaast is het mogelijk de memoblokken in een hard- of softcover omslag te plaatsen, zo creëert u extra communicatieruimte voor bijvoorbeeld uw adresgegevens. Kortom, bedrukte Post it memoblokken zijn een uitstekende manier om uw product of merk onder de aandacht te brengen!


Bent u op zoek naar bedrukte Post it Notes?
Bij Leoprinting kunt u terecht om de populaire Post its te bedrukken. De beroemde plakbriefjes zijn ideaal voor notities tijdens brainstormsessies, scrum acties of telefoongesprekken. Naast de standaard te bedrukken Post it Notes, kunt u bij ons terecht voor een groot aantal Post its in eigen vorm of logo. Indien gewenst voorzien wij deze ook van uw bedrukking. Wij hanteren hiervoor geen instelkosten en leveren de Post its gratis op het door uw aangegeven adres.


Méér dan zelfklevende Memo's bedrukken...
Leoprinting doet meer dan alleen het bedrukken van communicatiedragers. Samen met u stellen we een strategie op om uw producten, diensten of boodschap efficiënter in de markt te communiceren. In de huidige economie is het belangrijk om onderscheidend te zijn. Leoprinting helpt u daarbij. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.