Magnetic Notes

Let your creativity go!

  • Statische geladen vellen
  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Elk soort materiaal 
  • Geen plakranden


Magnetic Notes
Het alternatief voor de traditionele zelfklevende memo's door de statische lading in plaats van een lijmlaag. Magnetic Notes zijn het beste voor het maken van notities en herinneringen, het achterlaten van berichten, mind mapping en vele andere doeleinden. Magnetic Notes houden zich vast aan vrijwel ieder denkbaar materiaal. Via een bedrukking op de voor- en achterkant en buiten- en binnenkant van de omslag geeft u de blokjes Magnetic Notes promotionele waarde met een trendy uitstraling.

Preeg
Glad oppervlak √
De gekleurde voorzijde van Magnetic Notes is glad, wat uw handschrift mooier maakt dan ooit tevoren. Nadat u klaar bent met schrijven, kunt u het vel gemakkelijk scheiden van het blokje en is het klaar om op ieder denkbaar materiaal te bevestigen. 
Covermateriaal
Volledig opgeladen √
Op een ideale ondergrond, houden de Magnetic Notes weken tot maandenlang vast. Als de lading na enige tijd verloren gaat is het vel gedeeltelijk weer op te laden door het te wrijven tegen kleding.
Covermateriaal

Uitwisbare achterzijde √
De witte achterkant van ieder gekleurd vel is uitwisbaar bij het gebruik van de daarvoor bestemde markers. Gebruik u vinger of een stuk stof om de markering te wissen. 
Preeg
Milieuvriendelijk √
Magnetic Notes zijn daarnaast ook milieuvriendelijker doordat het niet van papier is gemaakt maar van polypropyleenfilm, een materiaal dat 100% recyclebaar is.