Draadloze opladers

De toekomst is draadloos


  • Geschikt voor Android en iOS
  • Eenvoudig en efficiënt
  • 5W en 10W
  • Bedrukt met uw logo 

Vanaf 2017 is draadloos opladen de universele standaard die wordt ondersteund door alle gangbare telefoons, zowel iOS als Android. Draadloos opladen stelt gebruikers in staat om hun mobiele apparaat op te laden, waar ze zich ook bevinden zonder dat daarvoor een laadkabel noodzakelijk is. Deze manier van opladen is eenvoudig, efficiënt en de manier van opladen voor de komende jaren.

Er zijn verschillende soorten laders. Het belangrijkste verschil zit in de output; aangegeven in W. De gemeenschappelijke draadloze outputs zijn 5W, 10W en 15W. De meest mobiele apparaten ondersteunen 5W opladen maar de nieuwste generatie ondersteunt 7,5/10W. Een hogere W zorgt voor snellere oplading. Indien u gebruikt maakt van een snelle oplader geeft uw telefoon op het scherm aan of deze functie beschikbaar is.

Met een draadloze oplader laad je jouw smartphone via een Qi standaard op, je smartphone dient deze Qi standaard te bezitten. De meest voorkomende smartphones die geschikt zijn voor draadloze opladers zijn onder andere de Apple iPhone 8 en iPhone X, net als de Samsung Galaxy S8 en Galaxy Note 8. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de hoeveelheid ampère. Sommige opladers zijn te krachtig voor smartphones, waardoor ze niet compatibel zijn.


Meer informatie

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Direct chatten

Met een van onze specialisten

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Leoprinting BVBA levert uitsluitend aan bedrijven en verkoopt niet aan particulieren.