Notitieboeken

Úw notitieboek op maat gemaakt


  • Vrijblijvend advies
  • Eindeloze mogelijkheden
  • Moleskine®, Ciak® en LeoBooks
  • Maak uw merk zichtbaar

Notitieboeken bedrukken
Wilt u notitieboeken bedrukken om als relatiegeschenk weg te geven aan klanten of potentiële klanten? Dan kunt u terecht bij Leoprinting. Wij zorgen samen met u voor een product op maat, in overleg is alles mogelijk. Notitieboeken worden veel gebruikt en zijn vaak een welkom premium. Grijp deze kans om uw merk of product meer zichtbaarheid te geven!


Een gedeelte uit onze mogelijkheden

Preeg
Blindpreeg

Voor een stijlvol en strakke uitstraling. Uw bedrijfsnaam of logo wordt via een reliëf aangebracht op de omslag van het notitieboek waardoor er een lichteffect ontstaat. Ook wel diepdruk of blinddruk genoemd. Daarnaast is een foliedruk mogelijk, waarbij in de blinddruk een kleur wordt aangebracht.

Ga naar notitieboeken met een blindpreeg
Covermateriaal
Zeefdruk

Gedrukt in de exacte kleuren van uw logo of huisstijl. De inkt bij een zeefdruk is dekkend en daarom perfect geschikt om grotere oppervlakten mee te bedrukken. 

Ga naar notitieboeken met zeefdruk
Covermateriaal
Full colour bedrukking

Hard- of softcover notitieboeken waarbij de volledige omslag van een full colour bedrukking wordt voorzien. Voor een luxe uitstraling, vooral gebruikt bij foto's of overige gekleurde afbeeldingen.

Ga naar notitieboeken met full colour bedrukking
Covermateriaal
Reclamevellen

Een jaaroverzicht of productintroducties weergeven, een visie overbrengen of een kennismaking met een bedrijf te laten maken. Via notitieboeken met reclamevellen vertelt u een verhaal, namelijk uw verhaal. Vanaf 2 reclamevellen in combinatie met notitiepagina's bent u verzekerd van waardevolle promotie. 

Ga naar notitieboeken met reclamevellen
Covermateriaal
Banderol

Via een gepersonaliseerde banderol geeft u uw notitieboek extra communicatiewaarde. Deze wordt om de omslag van het notitieboek gewikkeld waarna de ontvanger de bedrukte banderol gemakkelijk bewaren in het opbergvak achterin ieder notitieboek.

Ga naar notitieboeken met gepersonaliseerde banderol
Covermateriaal
Speciale covermaterialen

Een linnen cover voor een warm notitieboek, nature-look voor creatieve ideeën of een verantwoorde uitstraling met gerecyclede leer. Bepaal uw uitstraling via een van speciale covermaterialen, welke volledig te personaliseren zijn. 

Ga naar notitieboeken met speciale covermaterialen
Covermateriaal
Wire-O binding

Gemakkelijk in de omslag en verkrijgbaar in hard- en softcover met een glans of mat laminaat omslag. Een veel gekozen optie bij deze communicatiedrager is de bedrukking van een bedrijfslogo op iedere pagina. 

Ga naar notitieboeken en schrijfblokken met Wire-O bindingMéér dan alleen Notitieboeken bedrukken...

Leoprinting is een betrouwbare partner als het gaat om het communiceren van uw boodschap. Wij geven vrijblijvend advies over de grafische vormgeving van uw logo of reclame-uiting en denken met u mee over een goede strategie. Creativiteit en kwaliteit staan bij ons voorop. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.