Kalenders

Voor dagelijks gebruik


  • Wand- en bureaukalenders
  • Diverse materialen 
  • Jaar- en maandindelingen 
  • Hardcover of softcover 
  • Met of zonder Wire-O

Alle Kalenders

Met een kalender bedrukken bij Leoprinting kiest u voor een cadeau waar uw relaties dagelijks intensief gebruik van zullen maken. Een kans om uw bedrijf de aandacht te geven die het verdient. Alle kalenders in ons assortiment kunt u volledig laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo en adresgegevens. Kies uit verschillende soorten en formaten zoals kalender combi producten, wandkalenders met maand of jaarindelingen of bureaukalenders

Laat een kalender bedrukken met uw bedrijfslogo of een andere reclame-uiting. Kalenders worden in ieder bedrijf gebruikt en hebben vaak een prominente plek op een bureau, wand of elders in het interieur. Bovendien blijven ze vaak het gehele jaar hangen of staan. Dit is uw kans om uw merk onder de aandacht te brengen! Bij Leoprinting vindt u een ruim assortiment aan kalenders, die u op diverse manieren kunt laten bedrukken. Kies voor een opvallende piramide kalender, een functionele combi kalender of een zakelijke liggende bureaukalender. Waar u ook naar op zoek bent, we hebben altijd een passen relatie- of personeelsgeschenk voor u klaar staan. 


Heeft u interesse in het bedrukken van agenda’s? Bespreek uw wensen dan met één van de medewerkers van Leoprinting en ontdek de mogelijkheden. Of vraag vandaag nog een gratis offerte aan, dan krijgt u binnen 24 uur reactie!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Direct chatten

Met een van onze specialisten

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Leoprinting BVBA levert uitsluitend aan bedrijven en verkoopt niet aan particulieren.