Druppelvangers bedrukken | 1-laags

 Product samenstellen
Vanaf € 0,03
1.
Vorm wijzig
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Upload uw bestand op het volgende scherm

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt ten allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Papieren druppelvangers die u kunt laten bedrukken om uw bedrijf of product meer zichtbaarheid te geven. Deze druppelvangers zijn geschikt voor beurzen en evenementen en zorgen dat er geen glasafdrukken op tafel komen. Ook in een kantooromgeving, bijvoorbeeld in de bedrijfskantine of wachtruimte zorgen druppelvangers voor een nette uitstraling. 


 • 80 gr. standaard papier
 • Voorkomt glasafdrukken
 • Met of zonder uitsparing voor glas

Meer informatie over druppelvangers en andere premiums
Leoprinting denkt graag met u mee om een communicatiedrager te vinden die past bij uw bedrijf en binnen uw strategie. Ook zijn we altijd op zoek naar nieuwe innovatieve producten op het gebied van effectieve Give Aways.


Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.


Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.    Bekijk Sales Promotions

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief