Polsbandjes bedrukken

Alle Polsbandjes

Vinyl polsbandjes bedrukken
  • Vanaf 100 stuks
Groeipapier Polsbandjes
  • Vanaf 100 stuks

Meer informatie

Een veel gebruikt promotioneel item tijdens toegangscontroles op evenementen. Deze festivalbandjes zijn functioneel en promotioneel tegelijk. De bezoeker neemt het bandje mee naar huis van het festival en wordt vaak nog dagen daarna gedragen ter herinnering. Deze polsbandjes en festivalbandjes zijn er in diverse materialen, kleuren en uitvoeringen. 


De sublimatie festivalbandjes zijn te enkel- of dubbelzijdig volledig full colour te bedrukken. Daarnaast zijn er de Taggy festivalbandjes in 8 verschillende kleuren polyester en te bedrukken met jou logo en tekst. Maak vervolgens jou eigen samengestelde festivalbandjes af met een veiligheidssluiting in de vorm van een metalen balletje of kunststof sluiting, hierbij heb je keuze uit maar liefst 8 verschillende kleuren.

Naast de klassieke papieren budget polsbandjes biedt Leoprinting ook pols- en festivalbandjes aan van groeipapier. De ontvanger kan na gebruik deze polsbandjes planten om hiermee een mix van bloemen tot groei te laten komen. Echt iets voor events en festivals met een groene boodschap! 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief