Waterflessen

Verkoelende promotie


  • Herbruikbare give-aways
  • Aluminium of kunststof
  • Tot 750 ml

Alle soorten drinkflessen

Handig voor onderweg, tijdens het sporten en op kantoor. Herbruikbare drinkflessen en waterflessen worden steeds populairder en zijn voor een breed publiek inzetbaar. Drinkflessen en waterflessen zijn functionele geschenken en zijn verkrijgbaar in alle kleuren, maten en vormen bij Leoprinting. De dubbelwandige drinkflessen zijn zelfs geschikt voor zowel koude als warme dranken, dit zijn de Apollo thermofles en de populaire Topflask drinkflessen.  


Waarom waterflessen gebruiken?

Drink- en waterflessen zorgen voor minder afval en zijn geld besparend. Daarnaast drink je gezond uit BPA-vrije plastic flessen, zijn drink- en waterflessen altijd en overal te gebruiken en daarmee komt je logo dagelijks in de spotlight!


Drinkflessen bedrukken

Bedrukte drinkflessen als promotioneel product worden veel ingezet als welkomstcadeaus voor nieuw personeel en als gepersonaliseerd item in goodiebags op events. Al vanaf 25 stuks laat je je drinkflessen en waterflessen bedrukken met jou logo of reclameboodschap in de kleur, vorm en uitstraling die bij je bedrijf past. Denk hierbij aan een opvouwbare waterfles voor events, een sportieve waterfles voor onderweg, de BE O bottle gemaakt van suikerriet restmaterialen of een stoere aluminium drinkfles met karabijnhaak. 


Drinkflessen en waterflessen zijn tot 3 kleuren te bedrukken en afhankelijk van het materiaal ook te voorzien van een laser gravering voor een luxe uitstraling. 


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heb je de ideale drinkfles niet kunnen vinden? Bespreek de wensen dan met één van de medewerkers van Leoprinting en ontdek de mogelijkheden. Of vraag vandaag nog een gratis offerte aan, dan krijgt u binnen 24 uur reactie!