Ciak® Classic - Weekagenda

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzig
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt ten allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Ciak® Classic - Weekagenda

De praktische en eigentijdse Ciak® Classic weekagenda loopt van januari t/m december. De agenda valt op door zijn kleurrijke flexibele omslag en uniek horizontaal sluitelastiek waarmee het de balans vormt tussen eenvoud en persoonlijkheid. Aan de binnenzijde is de agenda horizontaal ingedeeld om op elke twee pagina's een indeling van een week te weergeven. Deze trendy agenda is volledig naar eigen wens te maken. Denk hierbij aan diverse formaten, bedrukkingsmogelijkheden met uw logo en een bijpassende kleur sluitelastiek. Gedrukt in de talen Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.


 • Goed alternatief voor hardcover agenda's
 • Pagina per dag 
 • 8 verschillende kleuren flexibele omslag
 • Uniek horizontaal sluitelastiek
 • Italiaanse klasse

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.    Bekijk Sales Promotions

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief