Alle Sony Speakers bedrukken

Meer informatie

Kan jij tijdens een lange werkdag wel wat afleiding gebruiken? Speel je graag voor huis-dj tijdens de vrijmibo? Of begint ontspannen voor jou pas echt met een lekker muziekje? Sony-speakers zorgen voor een vrolijke noot. Ben je op zoek naar een uniek relatiegeschenk of een leuke giveaway? Laat dan Sony-speakers bedrukken bij Leoprinting. De handige draadloze boxen neem je eenvoudig mee, zodat je altijd verzekerd bent van muziek terwijl je werkt, wacht of geniet van een vrije dag. Dat klinkt iedereen toch als muziek in de oren?
Met de Sony-speakers van Leoprinting haal je meer uit jouw muziek. Luister overal naar je favoriete nummers; op kantoor, thuis, onderweg of op vakantie. De Sony bluetooth speakers zijn eenvoudig te verbinden met een smartphone, voor urenlang luistergenot. De rijke bas en het heldere, krachtige geluid zorgen ervoor dat je altijd in de juiste stemming komt. Wil jij jouw personeel of relaties verrassen met een handige gadget? Laat dan Sony-speakers bedrukken in de huisstijl van jouw bedrijf of merk en zet de juiste toon voor promotie waar muziek in zit.
De draadloze Sony-speakers staan bekend om de uitstekende geluidskwaliteit. Wil je dat jouw promotionele boodschap echt gehoord wordt? Laat dan Sony-speakers bedrukken met het logo of in de huisstijl van jouw bedrijf. In ons assortiment vind je verschillende speakers en mini-boxen van Sony, zoals de Sony XB01Sony SRS-XB12 en Sony SRS-XB23. De speakers zijn fullcolour te bedrukken in een design tot twee kleuren. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze specialisten. We vertellen je graag meer over onze oplossingen voor jouw promotie-op- maat.
Naast Sony-speakers biedt Leoprinting een ruim aanbod aan handige audioapparaten, leuke giveaways en unieke, opvallende relatiegeschenken die klinken als een klok. Wat te denken van draadloze oordopjesdraadloze koptelefoons en de populaire JBL-speakers? Natuurlijk kun je alle audioproducten, net als Sony-speakers bedrukken, tot in detail laten ontwerpen door onze designspecialisten. Waar wacht je nog op? Kijk op je gemak rond in ons assortiment, vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en laat ook van je horen!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief