JBL Flip 5 Eco Edition speaker

 Product samenstellen
1.
Kleur wijzig
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning. 
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

De Flip 5 Eco Edition is gemaakt van 90% gerecycled plastic. De Bluetooth speaker is licht en laat je nooit in de steek, zelfs als het met bakken uit de lucht komt! Flip 5 Eco Edition is IPX7 waterdicht tot een meter, dus heeft geen watervrees. Ook is de bluetooth speaker licht en fijn om mee te nemen. Flip 5 Eco Edition geeft je meer dan 12 uur speeltijd. Geniet langer en luider van je muziek met het kenmerkende JBL-geluid.


Personaliseren - De JBL 5 Eco Edition speaker kan gepersonaliseerd worden met een full colour domingsticker aan beide zijden of een volledige bedrukking op de gril van de speaker (Max Print): een full colour bedrukking rondom de speaker.

Draadloze Bluetooth streaming - Stream je muziek draadloos in hoge kwaliteit vanaf je smartphone of tablet.

Oplaadbare batterij - Ingebouwde oplaadbare Li-on batterij voor een afspeeltijd van minimaal 12 uur.

Waterbestendig ontwerp - De IPX7 waterbestendige behuizing maakt de JBL Flip 5 Eco Edition speaker perfect voor zorgeloos luisterplezier op het strand, bij het zwembad of zelfs in het zwembad.

Speakerphone - Profiteer van kristalheldere telefoongesprekken met de ruisonderdrukkende speakerphone functionaliteit

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.    Bekijk Sales Promotions

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief